Verifieringsproblem

Hej! Hoppas min fråga hör till “Tekniskt”

Skaffade en Blockchain plånbok för ett tag sedan och man måste skicka dem en kopia av ID eller körkort för att verifiera sin identitet. Jag har försökt göra detta efter bästa förmåga, men de blir aldrig nöjda med kvaliten på fotot trots att jag själv tycker det är tydligt och bra. Kan jag inte använda min plånbok innan dom får ett foto dom blir nöjda med ?

peter

Hej!

Är det blockchain.com du pratar om?

Ja det stämmer det är det, Men det verkar som dom är nöjda nu efter 10:e försöket minst. De har ännu inte klagat på dålig foto kvalitet, så får väl hoppas det gick bra då.

Hade en annan fråga också kom jag på. Var i Blockchain inställningarna hittar man sin plånboks adress, så jag kan ge den till en vän som skall skicka BTC till mig ?

Hej!

Lite sent svar kanske, men man hittar nästan alltid bitcoinadressen under någon rubrik som heter “ta emot”, “receive” eller liknande. Använder inte själv den plånboken så kan tyvärr inte kolla.

Hej!

Jag återupplivar denna tråden då jag själv skaffade ett konto på blockchain.com i dagarna.

Är helt ny i bitcoin-världen men det jag har gjort är alltså att skapa ett konto på blockchaincom och swishat över en mindre summa till till en “adress” som jag fick skapa under fliken “Settings -> wallet and adresses” .

Det verkade fungera bra och jag kunde inom nån minut se att överföringen gått igenom.

Jag blir nu lite fundersam när jag ser att trådskaparen blev ombedd att legitimera sig med foto-id när han skaffade sig en plånbok på blockchain.com. Detta har jag inte blivit uppmanad att göra. Jag har heller inte haft nån kontakt med någon på sidan utan bara reggat kontot och fört över pengar via swish.

Någon som känner till om sidan regler kanske har ändrats eller har jag inte en “riktig” plånbok?

Tack!

Bob