Vart köper ni era bitcoins? Vart inne på Localbitcoins

Vart köper ni era bitcoins?
Jag köper och säljer på localbitcoins, men då jag är ny så kommer jag längst ner på liastan när jag vill köpa bitcoins, trots att jag ger högsta budet! Enligt deras kundtjänst beror det på att mitt konto är nytt samt att det har med (Trustworth, hur mycket man söljer/köper , hur många kunder man haft etc etc)
När jag väl får bitcoins så säljer jag det ganska fort, problemet är att folk inte blädrar längre ner på Localbitcoins och ser min annons trots att jag ger betydligt bättre betalt än andra!
När man ska sölja så kommer det högsta budet högst upp så länge man har minst 0.04 på kontot, så det är inga problem
Kan nån komma med förslag?
MVh

1 gillning

testa https://bitcoinera.se/ , då kan du använda deras crypto robot som köper o säljer åt dig, betydligt mycket snabbare än vad man själv kan göra! funkar skit bra för mig kört där ett bra tag nu o aldrig kunnat bygga upp kapitalet så fort själv om jag inte haft tur nån gång

Tja! Kan du berätta mer om detta är det inte bara scam ?

det är ganska simpelt, jag sätter på auto-trading och den kör sitt race, här har du flera reviews som alla säger samma sak: https://www.greatpeace.org/en/bitcoin-era-review/ https://insidebitcoins.com/bitcoin-robot/bitcoin-era (du kan söka o hitta fler)

Och av egen erfarenhet så gör jag vinnst nästan 8/10 av mina trades, det finns inte så mycket info om hur den fungerar men jag ser ju att det går jävligt snabbt när marknaden börjar röra på sig, antar att det är något liknande system som bankernas fonder kör på när dom har en dator som handlar åt fonden

eToro är bland de vanligaste alternativen, samt Nordnet. Så klart har alla plattformer sina villkor, så den kan vara bra att läsa på om det innan du tar ditt beslut. Hittade en grym sida för inte så länge sedan som går genom olika handelsplattformer, och nybörjartips om du är intresserad. Rekommenderar starkt att du tar en titt!

Har du själv en koppling till Finanso @Tobberone? Det brukar ofta vara så när någon reggar ett nytt konto och direkt rekommenderar en sida.

Jag har svårt att tro att eToro skulle vara bland de vanligaste alternativen. eToro listas sannolikt överst på sajter som den du länkar för att de betalar väldigt bra affiliate-provision, och det gör de för att de även erbjuder s.k. CFD:er vilket är produkter med mycket höga avgifter och som nästan alla förlorar pengar på. Det är samma anledning som att online-kasinon betalar bra provision för nya kunder.

Nordnet och Avanza är förstås populära bland svenskar med det man handlar där är bitcoincertifikat, inte riktiga bitcoin, vilket är viktigt att förstå.

Jag har tidigare skrivit om CFD:er här:
Att investera i Bitcoin - hitta rätt bland fake news & spam

Info om certifikat hittar du här:
Certifikat - bitcoin.se

Hej!

Det är du som driver bitcoin.se va ?

D.H
Kontakta mig när du har tid.

Det stämmer, skickar dig ett PM.