Skaffa en seed storage metall platta

Såg en tråd här ifrån forumet som länkade till https://jlopp.github.io/metal-bitcoin-storage-reviews/. Tänkte att det kanske är bra att införskaffa en backup på sin seed. Men sen har man hört att folk som fanns med i ledgers databas har fått sina adresser, namn, mail osv publika. Det gör ju att man nästan vill undvika att köpa något relaterat till bitcoin och beställa till sin adress. Ska man göra sin egna istället? Eller går det komma runt så att man inte beställer till sin hemadress?

Helt klart en relevant fråga. Det går förstås att skaffa en postbox men kan ju kännas lite overkill om det bara är en engångsföreteelse.

Jag har också funderat kring det här. Det borde väl gå att bara fakea namnet till något absurt annat, använda en mail som går att kasta bort (typ https://simplelogin.io/) och sen beställa till ett postnummer på andra sidan stan. Betala med crypto också eller ett disposable virtual card typ.
Se till att det kommer till ett postombud sen hämta ut det där. Om personen inte bor på adressen måste det väl hamna hos ett ombud eller?

Kan ju finnas en risk att det är något lagligt hassle med det här som typ impersonation men tar nog hellre det än ett kidnappsscenario.

Läste att trezor raderar all data efter en viss tid (tidigare om man ber om det). På trezor kan man nämligen oxå köpa “seed storage”.
Annars som D.H skrev så är ju en postbox ett alternativ. Man måste alltid verifiera sig gentemot dem men på boxen kan det vara ett alias.
Men vet inte hur mycket sånt här man ska mäkta med för att skydda sin adress det där extra…