Safello lanserar KnugenCoin (KnC)


#1

Safello har tillsammans med kunglig hovkryptograf Dorian Satoshi Nakamoto skapat KnugenCoin. KnugenCoin gör det möligt för vem som helst att bli kung för en dag.

KnugenCoin har speciellt framtagna parametrar vilket gör det den bästa kryptovalutan på marknaden. H.M Konungens egen kryptovaluta förkortas KnC. 134 miljoner KnC kommer skapas, ett mynt för varje krona i H.M. Carl XVI Gustafs förmögenhet. En blockhalvering tar 0.335 år (representerar en 2000-del av H.M. Carl XVI Gustafs ålder). Varje block kommer innehålla 3900 mynt och skapas en gång i minuten.

Vi har gjort en intervju med H.M. Carl XVI Gustaf och frågat vad han tycker om KnugenCoin och andra kryptovalutor som Dogecoin, Bitcoin och Litecoin. H.M. Carl XVI Gustaf är mycket positiv till sin egna kryptovaluta men negativ till de andra.

Safello spår stor tillväxtpotential för KnugenCoin och kommer stå starkt på världsmarknaden för kryptovaluta. PR-arbetet kommer skötas av H.M Konungen själv med familj. För mer information samt bli kung för en dag gå till knugencoin.se/

Safello Hovleverantör av Kryptovaluta 1st April, Stockholm Sweden.


#2

SliviaCoin SLV kommer nästa april… :laughing: