Ielitestrategies.com känner ni till dessa?

OK, ja det kanske minskar risken att det är en ren scam i alla fall. Sen kvarstår ju fortfarande frågan om det är någon som man vill ska förvalta ens pengar.

Jag kan tycka att det märkligt att sidan inte någonstans nämner personen bakom det där numret, “Scott Lawrence Anderson”, eller hans företag. Kontaktadressen är som du själv nämnde i Gibraltar.

1 gillning

Jag har också blivit introducerad till detta med hänvisning till Tony Robbins affilierade sajt. (förmodligen av samma person).

Personen, som jag har förtroende för (även om trovärdiga personer med gott omdöme givetvis också kan bli lurade) har tagit ut beloppet hon satsat och mer därtill. Jag har kontakt med nämnde Scott Anderson och har gjort en liten investering som har gått bra och jag har fått ut pengar utan problem.

Jag gjorde det för att testa systemet och det funkar, iallafall när det gäller små belopp. Personen som tipsade mig har fått ut större belopp enligt egen utsago. Jag tycker det verkar skumt, men som sagt det har funkat för mig. Jag skulle nog inte satsa alltför stora belopp dock.

Det vore intressant att höra andras erfarenheter, personer jag pratat med säger att vissa broker firmor betalar ut avkastning när du satsar ett lågt belopp och sedan när du sätter in en stor summa försvinner pengarna. Jag har hört det från 2 av varandra oberoende källor. Mer kunskap än så har jag inte om detta.

Ja jag håller med, hade varit bra om vi tillsammans hade fått fram mer information. För man vill ju inte att någon ska förlora så stora summor. Jag har i alla fall varit i kontakt med finra på https://brokercheck.finra.org/ och han finns där dock finns inte firman I.E.S eller ielitestrategies och när jag ringer Finra så behöver de ett CRD nummer för firman för att gå vidare. Allt är alltså ok med personen Scott men inte firman i detta skede. Dock kan vi inte heller få bekräftat att det är Scott vi pratar med.

Sprid vidare, vi måste få mer information om firman I.E.S eller Ielitestrategies eller ieselite

1 gillning

Hej,
Jag har haft och har fortfarande med dem att göra sen i december. Jag är ekonomiskt bankrutt tack vare den Scott Andersson!
Han lovade massor, skickade certifikat från Tony Robbins, fick mig att investera alla mina sparade pengar, fick mig att ta lån, skaffa massa kreditkort och andra krediter. Det gick bra ett tag men plötsligt säger Scott att hans Linkedin konto har blivit hackat och att jag måste radera alla dokument från IES och honom. Jag tradade och gjorde 3000000 dollar. När jag kontaktar honom dagen efter säger han att hemsidan var var underhåll och att de skulle ha kontaktat alla kunder. Jag hade inte fått något meddelande om det och säger det till honom. Han står ändå på sig. Jag säger att det är konstigt att det inte stod något på hemsidan och att det var konstigt att jag kunder trada fast sidan blev underhållen. Han svarar inte på det.
När jag kommer hem från jobbet har han dragit alla pengar! Jag kontaktar honom och är förbannad men han säger fortfarande att det är som det är. När jag berättar att de pengarna hade jag tradat under flera dagar, alltså inte bara under den dagen som han säger att hemsidan var under underhåll så säger han att han ska kolla upp det och ringa tillbaka. Det gör han inte…
Där börjar jag spela in alla samtal. När jag vill ta ut en dela av mina pengar säger han att jag måste betala en avgift först vilket han aldrig hade nämnt. Han säger att han hade sagt det. Ord mot ord alltså. Jag betalar avgiften med lånade pengar och vi bestämmer en träff för att ta ut pengarna. När vi träffas säger han att jag måste nå en trading volume innan jag kan ta ut mina pengar. Ännu en sak som han aldrig hade nämnt. Han säger att jag kommer att bli kontaktad av en kollega (Ben Thomas) och han ska säga vad jag ska göra. Jag följer hans direktiv men börjar förlora pengar. Jag börjar bli orolig men han säger att det är lugnt och att vi ska fortsätta. Rätt som det är har jag förlorat alla mina pengar! jag är som i en dimma oc börjar skrika och han säger att Scott kommer att höra av sig till mig vilket han inte gör. Jag försöker fortfarande få ut något av pengarna men de kommer hela tiden med undanflykter. Jag har polisanmält utan resultat. Kontaktat Ekobrottsmyndigheten också utan resultat! Jag har sålt min lägenhet och kommer att påbörja en skuldsanering. Mitt liv och allt som jag hade byggt har raserat.
Snälla sprid så att ingen annan råkar illa ut!

Jag fick också några småbelopp i början. Som jag skriver nedan såg allting bra till en början…

Leandro skulle du kunna ringa mig på 0707-88 71 11

om en stund

rRinger om en stund. ska äta min gröt

Har du ätit upp din gröt Leandro?

försöker ringa

Nu kan du ringa.

Hej Jonas!
Har du haft samtal med Ekobrottsmyndigheten?

Jag vill varna för IES eller ielitestrategies och Scott Lawrence Anderson.

#ScottAndersonScam
#IESScam
#ielitestrategiesScam
#ScottLawrenceAndersonScam
#ScottLawrenceAndersonFraud

Hej!

Jag har också blivit utsatt för investeringsbrott av Scott Anderson (IES). Han fick mig att ta extrema låner och kreditkortlån och jag fick aldrig ut några pengar. Måste sälja min lägenhet och flytta ut och bo som inneboende och sälja allt jag äger. Har gjort polisanmälan den 2/12. Jag skulle ville komma i kontakt med dig @Lelle70 för att få råd hur jag ska gå vidare. Jag skulle ville veta hur har du gjort för att få en skuldsanering så snabbt. Skulle du kunna ring mig snälla på 0700279792. Är evig tacksam för all hjälp.

1 gillning

Hej!
Jag undrar om det har hänt något mer för er som är med i den här tråden?

Lelle70 jag kan försöka hjälpa dig lösa detta, har du nått nr jag kan nå dig på ?

Mvh

1 gillning

Hur kan du hjälpa?
Har också (troligen) torskat deg hos Ielitestrategies.
mvh

1 gillning

Du kan nå mig på 070-819 32 99

Är du fortfarande involverad med ”företaget” och nämnde person?

@Jonas_wondering
Hur har det gått för dig?