Artikel: Lightning Network 2021

Här diskuterar vi artikeln Lightning Network 2021, publicerad 2021-05-25.

1 gillning

Hej, om man vill köpa bitcoin. Kan d hjälpa till med att öppna ett konto?

Jag tycker det verkar som att Strike har förutsättningar att bli en otrolig game changer. Man behöver inte ens äga Bitcoin för att använda sig av nätverket och kan sända små eller stora summor vartsomhelst i världen för en minimal kostnad. Tänk alla de små summor som kan sändas över gränserna med lätthet.
Jag läste igår om en fantastisk utveckling av Bitcoinnätverket som pågår i El Salvador. Lightning network och Strike som Jack Mallers skapat har skapat en revolution för folk där. I stort sett alla i El Salvador har släktingar uppe i USA som sänder hem pengar till dem därifrån. Upp till en sjättedel av BNP utgörs av ”remittances”. Fram tills nyligen har detta skett via Western Union o såna institutioner. Det har tagit dagar för 100 dollar att komma fram till ett Western Union kontor som det finns väldigt glest av. Folk har fått resa i timmar med buss för att hämta ut 80-85 av dessa 100 dollar och sedan har gangsters “tagit avgift” på dessa utanför butiken. Med hjälp av Strike så får vederbörande sina 100 dollar i samma sekund som de sänds från en smartphone i USA. Rätt stor förändring…

Hej,

Jag har spelat pa betplay.io med Bitcoin lightning solution. Ar det nagon har som vet om nagra andra casinon som supportar det?

De kan inte öppna ett konto. Men Lightning Network är som ytterligare ett lager ovanpå Bitcoin.

Det är många som tror att Lightning Network är framtiden för kryptotransaktionet